Selecteer een pagina

Wij gaan reizen met ons gezin.
Onderweg wil ik online werk doen om geld te verdienen.
Wat zijn mijn plannen?
Hoe kun je zelf een online inkomen opbouwen?

Online geld verdienen op reis

In oktober vertrekken wij op reis. Het is de bedoeling dat ik tijdens onze reis online ook geld ga verdienen. Ik zal jullie vertellen wat de manieren zijn waarop ik dit online wil gaan doen.

Voor veel mensen is het op dit moment namelijk een raadsel wat ik precies aan het doen ben. Omdat het nu nog niet concreet is en ik er nog niet mee verdien. Ik ben per 1 juli uit dienst bij mijn voormalig werkgever. Nu kan ik me dus volledig richten op de zaken die moeten gebeuren zodat er straks geld binnen gaat komen.

Ik focus met op dit moment op 3 zaken. Dat is een stage die ik doe als virtual assistant (VA) bij een super inspirerend persoon en ondernemer. Ik ben bezig met een geweldig leerzame cursus over affiliate marketing. En familie op avontuur wat ik gewoon onwijs leuk vind om te doen.

Familie op avontuur

Ik vind het onwijs leuk om aan de slag te zijn met het platform voor bewuste ouders die graag langdurig willen reizen met hun kinderen. Mijn ervaringen te delen. Omdat er weinig Nederlandse langdurig reizende voorbeelden te vinden zijn online. Als ze er al zijn, dan vaak met jonge kinderen die nog niet leerplichtig zijn.

De vragen die op komen zijn lastig beantwoord te krijgen. Je moet je informatie overal en nergens vandaan halen.
Op zoek te gaan naar inspirerende voorbeelden.

Ik wil hier over informatie delen en blogs schrijven over ons eigen avontuur.

UPDATE: Inmiddels is familieopavontuur.nl helemaal aangepast. Het is geen platform meer voor langdurig reizende gezinnen, omdat wij dat niet meer zijn. Je kunt er nog steeds informatie vinden over reizen met kinderen, maar er is nog veel meer nu!

Lees hier waarom wij weer terug gegaan zijn naar Nederland

Het is een website voor mama’s die hun droom willen leven in plaats van hun leven dromen. Mama’s die willen leven in vrijheid. Geen stress meer. Kiezen voor de dingen die jij leuk en belangrijk vindt. 

Waar reizen met je kinderen een onderdeel van kan zijn, maar dit hoeft niet.

Virtual assistant

Een virtual assistant is een assistent die een ondernemer kan helpen op allerlei vlakken.
Als ondernemer ben je heel druk met de dingen die voor jouw onderneming echt belangrijk zijn, maar daarnaast komen er ook nog andere zaken bij kijken zoals social media bijhouden, je website, klantencontact, administratie & boekhouding, belastingzaken en nog veel meer.

Je  kunt natuurlijk proberen om alles zelf en alleen te doen. Maar het is veel fijner om je randzaken uit te besteden aan iemand die dat leuk vindt, die daar goed in is en die het snel kan. Zodat je meer tijd over houdt voor de zaken die je onderneming laten groeien.

Ik heb net mijn stage van 6 weken afgesloten bij Jeanet Wolf van kickassleven.nl, kickassbusiness.nl, bikinifitness.nl en sixfiguredigitalnomad.com. Voor haar heb ik voor sixfiguredigitalnomad.com voor een maand lang berichten gemaakt voor Facebook en deze ingepland. Daarnaast heb ik video’s van de podcast uitgeschreven tot artikelen. Onwijs leuk om te doen!

Ik wil graag tijdens onze reis voor een paar uurtjes per week voor een leuke, inspirerende ondernemer aan de slag als virtual assistant.

Tijdens de reis heb ik voor een paar uurtjes per week VA werk gedaan. De opdracht hield alleen na een tijdje op. 

Inmiddels heb ik een hele leuke nieuwe VA opdracht voor Sjoukje van meergeldminderstress.nl. Super leuk om haar nu te kunnen helpen nu.

Affiliate marketing

Op dit moment ben ik bezig met een, voor mij, hele leerzame cursus over affiliate marketing. Het is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard die op dit moment iedere maand meer dan €7500 op het internet verdient met affiliate marketing.

Affiliate marketing is geld verdienen door middel van ontvangen van commissie door het verkopen van diensten of producten van anderen. Je hoeft zelf geen product te hebben, geen voorraad te hebben en geen eigen dienst aan te bieden. Via een door jou gemaakte website leidt je je bezoekers naar de website van de dienst of het product waar jij je website over gemaakt heb. Als jouw bezoekers de dienst of het product aanschaffen krijg jij de commissie.

Dit is een van de manieren waarop ik passief inkomen wil gaan verdienen. En passief inkomen klinkt altijd lekker makkelijk en alsof je er niks voor hoeft te doen. Maar dat is niet het geval.

Er gaat enorm veel tijd en werk in zetten. Het levert ook niet gelijk het bedrag van €7500 per maand op. Het is een proces wat veel tijd kost. Wat langzaam zal gaan beginnen met geld opleveren. En als je door zet en niet af haakt je er goed geld mee kunt verdienen.

Het betekend ook niet dat ik per se die €7500 per maand wil gaan verdienen die Jacko Meijaard verdient met zijn affiliate marketing.

Hoe werkt een passief inkomen?

Wat er passief aan is is dat het altijd door loopt, ook als je niet aan het werk bent. Als je slaapt of met andere dingen bezig bent komen er (uiteindelijk) bezoekers op je site die door geleidt worden naar de andere site en daar gaan kopen. Dat betekent dat er geen vaste tijden zijn waarop ik aan het werk moet zijn. Niet hoef te zorgen voor het versturen van de producten. Zelf geen klantenservice hoef te hebben. Daardoor is dit een passief inkomen.

Wat absoluut niet betekend dat ik er niet voor hoef te werken en er helemaal niks voor hoef te doen. Want echt slapen rijk worden willen we allemaal wel, maar dat zal nooit gebeuren. Of je moet net de gelukkige zijn die de loterij wint terwijl je slaapt. Maar aangezien ik niet mee doen aan wat voor loterij dan ook zal ik die gelukkige niet zijn.

Ook op familie op avontuur vind je affiliate links. Maar alleen van de dingen die ik er toe vind doen! Waar ik zelf achter sta.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf ook aan de slag met affiliate marketing?
Het is niet moeilijk!
Ik kan je de cursus Affiliate Marketing Revolutie van internetsuccesgids.nl Jacko Meijaard van harte aanbevelen.

Ook een online inkomen opbouwen?

Wil jij ook vrij zijn om te bepalen waar en wanneer je werkt? De vrijheid hebben om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Te werken op je eigen voorwaarden?

Of dat nu is om te kunnen reizen met je gezin. Gewoon lekker van het mooie weer te genieten, omdat het kan. Of om iedere dag zelf je kinderen naar school te kunnen brengen of ophalen. Het maakt niet uit wat de reden is!

Ook jij kunt online je geld gaan verdienen. Er zijn mogelijkheden te over.

Hier lees je de 6 beste mogelijkheden om online geld te verdienen

Wil jij je geld online kunnen verdienen? Wat zou je dan doen?

Wil je zelf ook online geld verdienen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn!

JA! Ik wil zelf ook graag online geld verdienen