Selecteer een pagina

Voordat we echt vertrekken naar het buitenland zijn we nog even aan het proefdraaien in Nederland op de camping.
Dat doen we op Beerze Bulten.
Door het slechte weer besluiten we eerder te vertrekken.

Proefdraaien op Beerze Bulten

We zijn afgelopen zondag vertrokken naar Beerze Bulten waar de caravan al stond. In eerste instantie zouden we hier 2 weken blijven. Kijken of alles wat we denken nodig te hebben in de caravan is. Wat we nog bij willen halen en wat we niet nodig hebben.

De kinderen hebben het goed naar hun zin. We zitten vlakbij het Giga Konijnenveld waar de kinderen met hun laarzen aan nog prima een beetje in het water kunnen spelen en een speeltuin waar ze zich als het droog is ook goed vermaken.

Giga Konijnenveld

Giga Konijnenveld

Verder hebben we voor slecht weer het Giga Konijnenhol, een grote binnenspeeltuin, en het zwembad. Tevens is er ook nog het nodig aan animatie nu ondanks dat de vakanties voorbij zijn.

De kinderen vermaken zich hier dus prima!

Ook de omgeving is erg mooi. Aan de overkant van de weg wandel je zo het bos in over de zandverstuivingen van Beerze. We hebben geprobeerd tijdens de avondschemering beesten te spotten, maar helaas niks gezien. De kids hebben zo toch een wandeling gemaakt van zo’n 2,5km over de zandverstuivingen heen.

Een groot succes waren de  theatershows met Bultje (het konijn van Beerze Bulten). Veerle en Tiemen vinden de shows geweldig en zelfs Liene (1,5) vond het heel erg leuk om naar Bultje te kijken en wilde tijdens de meet en great ook graag met hem knuffelen. Ook leuke shows voor papa’s en mama’s, of opa’s en oma’s, om te kijken.

meet en great bultje

Veerle en Tiemen samen met Bultje het konijn

 

Het weer zat alleen niet helemaal mee door de eerste herfststorm van dit jaar en de regen die er deze week gevallen is. Daarom hebben we besloten na een midweek naar huis te gaan.

Vertrekken naar Frankrijk

Door het slechte weer hebben we besloten eerder te vertrekken naar het zonnige Zuiden. De camping is uit gezocht! Het wordt Le Floride & L’embouchure. We willen daar heen rijden met 1 overnachting.

Als het bevalt is het de bedoeling daar langer te blijven. Een week, 2 weken, 3 weken, 4 weken. Geen idee nog. We zullen zien hoe lang het leuk is.

Vandaag hebben we gebeld met de camping. Ze zijn geopend tot 1 november. Het waterpark is in de maand oktober ook nog geopend. Er is nog animatie voor de kinderen. En een verwarmd overdekt zwembad en vlak aan zee. Wat willen we nog meer zou je zeggen!

Het is daar nu ook gewoon tussen de 23 en 25 graden. Prima temperatuur! Zeker vergeleken met de 15 graden die we nu op de camping hebben.

wandeling Beerzerzand

Avondwandeling Beerzerzand

Nog maar een paar nachtjes slapen

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het echt zo ver om te vertrekken. Morgen rijden we naar huis. Dan kunnen we het weekend de caravan helemaal inpakken met de laatste spulletjes en kleding die nu niet mee konden. De verjaardag van Veerle alvast vieren en dan vertrekken. We hebben er zin in!

Heb je ook reisplannen voor een lange reis?

Het is fijn om te gaan proefdraaien van te voren. Om te testen of je alles hebt. Hoe het is. Wat je graag anders wil.

Ga je reizen met een camper of caravan dan kun je makkelijk in Nederland op een camping gaan proefdraaien. Zoek een leuke camping uit en geniet alvast in Nederland van hoe het is om te leven om een camping.

Heb je plannen voor een verre vliegreis? Nog nooit gevlogen met je kinderen? Dan is het een idee om alvast een keer met z’n allen te vliegen naar een bestemming dichtbij. Je kinderen al eens mee te nemen in het vliegtuig. Te ervaren hoe ze het vinden. Hoe je ze kunt vermaken. Zodat je je goed voor kunt bereiden op een lange vliegreis.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Lees alles over onze reis:
Waarom wij denken dat onze reis goed is voor onze familie
Onze keuze voor reizen met de caravan door Zuid Europa
Wat duurt het nog lang! Het naderende vertrek
Weekverslag 1: Zuid Frankrijk
Weekverslag 2: Naar Spanje
Weekverslag 3: Verder in Spanje
Laatste verslag: Einde van de reis
Hoe gaat het nu?